Leguan henkilönostimet

Toimimme Leguan henkilönostimien jälleenmyyjänä.

Soita, laita viestiä tai tule käymään!

Tilaamme jatkuvasti uusia koneita varastoon ja myymme käytettyjä Leguan henkilönostimia. Ostamme myös käytettyjä Leguan henkilönostimia, tarjoa rohkeasti omaasi! Konepalvelu on valtuutettu, Leguan henkilönostimien huoltopiste. Huollot, korjaukset (myös vakuutusyhtiökorjaukset) sekä varaosat meiltä. Yrityksellämme on myös Inspectan myöntämä nostolaitetarkastajan pätevyystodistus.

Kysy rahoitustarjousta, leasing tai osamaksu yrityksille. Leguan henkilönostimen vuokrausmahdollisuudet ovat erinomaiset, lisätietoa myös meiltä!

LEGUAN LIFTS Oy on vuonna 1990 perustettu itsekulkevien henkilönostimien tuotekehitykseen ja valmistukseen keskittynyt yritys. Yrityksen kansainvälistyminen alkoi jo vuonna 1994, kun Leguan Lifts toi markkinoille ensimmäisenä maailmassa itsekulkevan tukijalallisen kevyen henkilönostimen. Leguan Lifts on osa kasvavaa suomalaista Avant Tecno -konsernia.

Nostinten suunnittelun keskiössä ovat markkinoiden parhaat maasto-ominaisuudet ja tukeva puomirakenne, mistä syystä Leguanit ovat monikäyttöisiä ja soveltuvat myös haastaviin työkohteisiin. Leguan-nostimet ovat säänkestäviä ja soveltuvat erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteisiin. Viime vuosina Leguan Lifts on uudistanut tuotevalikoimaa esittelemällä entistä helppokäyttöisempiä ja monilla edelläkävijäominaisuuksilla varusteltuja nostimia.

monikäyttöisyys

Leguan-nostimet tunnetaan markkinoiden johtavasta maastokelpoisuudesta ja mäennousukyvystä. Tukeva korkeaprofiilinen telasto tai nelivetopyöräalusta tarjoaa korkean maavaran ja nopean siirtoajon, jotta siirtyminen työkohteiden välillä on tehokasta.
Taloudellisen polttomoottorin ja hiljaisen sähkökäytön avulla nostin soveltuu kaikkiin kohteisiin niin sisällä kuin ulkona,
ja kompaktin kokonsa ansiosta Leguan-nostinten kuljetus onnistuu kevyelläkin kalustolla.

helppokäyttöisyys

Edistyksellisen hydrauliikkasuunnittelun ansiosta puomiston liikkeet ovat pehmeitä ja kaikkia liikkeitä voi tehdä samanaikaisesti,
mikä on eduksi kapeissa työkohteissa ja liikuteltaessa työkoria seinien muotoja myötäillen. Uudet Leguan-nostimet on varusteltu käyttäjäystävällisillä ominaisuuksilla kuten automaattitasauksella, jonka avulla tasaat tukijalat yhdellä napin painalluksella myös epätasaisilla alustoilla.

teknologinen edelläkävijyys

Uuden sukupolven Leguan-nostinten turvalaitteita ja sivu-ulottumaa ohjataan nykyaikaisella logiikkaohjauksella, joka mahdollistaa turvallisen ja maksimaalisen ulottuman kaikissa tilanteissa.
Markkinoiden johtava teollinen muotoilu, teknologiset innovaatiot ja energiatehokkuutta parantavat ominaisuudet varmistavat Leguan-nostinten korkean jälleenmyyntiarvon vuosienkin kuluttua.

mallisto

LEGUAN mallistosta löydät itsekulkevat henkilönostimet, jotka soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Leguan erikoistrailerin avulla kuljetat nostimen helposti työkohteeseen ja kattavalla lisävarustevalikoimalla räätälöit nostimen omiin tarpeisiisi. Lisätietoa löydät sivun alareunasta, tuotteen nimeä klikkaamalla avautuu esite.

lisävarusteet

LEGUAN henkilönostimissa on vakiona edelläkävijätason varustelu ja useita työn tehokkuutta parantavia ominaisuuksia.
Kattavan lisävarustevalikoiman avulla voit kuitenkin varmistaa, että nostin vastaa kaikkia työkohteen erityistarpeita ja vaatimuksia.
Suosituimpia lisävarusteita ovat mm. työkorin ohjauspaneelin valaistus, jonka avulla näet ohjaimet hämärässä sekä tukijalkavilkut, jotka lisäävät työturvallisuutta.
Pohjoisiin olosuhteisiin suosittelemme lisäksi aina dieselmoottorin lohkolämmitintä. Kysy lisää mallikohtaisista lisävarusteluista, klikkaa tästä!

leguan erikoisperäkärryt

LEGUAN erikoisperäkärryn avulla kuljetat henkilönostimen kevyelläkin ajokalustolla suoraan kohteeseen. Henkilönostimen kiinnitys ja irrotus on nopeaa mukana toimitettavien kiinnitysliinojen ja ketjujen avulla. Leguan-nostimia voi käyttää myös kätevästi peräkärryn päältä perässä vedettävän nostimen tavoin.

Valmistajan kotisivut leguanlifts.com/

 

Leguan Henkilönostimet

 
Työkorkeus

Työkorkeus

Moottori+sähkö

Moottori+sähkö

230 V / 2,2 kW

230 V / 2,2 kW

Korikuorma

Korikuorma

Työkorkeus

12,5m

Moottori+sähkö

Honda 13hv bensa

230 V / 2,2 kW

Korikuorma

200 kg / 2 henkilöä

Pyydä tarjous
Työkorkeus

13,4m <120kg

Moottori+sähkö

Honda 13 hv bensiini

230 V / 2,2 kW

Korikuorma

250 kg / 2 henkilöä

Pyydä tarjous
Työkorkeus

16.5m

Moottori+sähkö

Kubota 14 hv diesel

230 V / 2,2 kW

Korikuorma

230 kg / 2 henkilöä

Pyydä tarjous
Työkorkeus

19m

Moottori+sähkö

Kubota 14 hv diesel

230 V / 2,2 kW

Korikuorma

230 kg / 2 henkilöä

Pyydä tarjous

Tarjouspyyntö