Valtuutettu Avant -huoltopiste Juvalla

Avant huollot ja korjaukset

Yhteystiedot Klikkaa tästä!

Ensi- ja laajahuollot

Avant ensihuollot 50h, sekä laajat huollot 200h tai 400h sisältävät kaikki määräaikaishuoltoon liittyvät työt ja tarvikkeet.

Avantit tarkastetaan huolellisesti, moottori- ja hydrauliikan öljyt vaihdetaan, sekä tehdään tarvittavat mittaukset ja säädöt.

Avant huoltopaketit

Suosittelemme Avanttien huoltoa korjaamollamme Juvalla. Paikanpäällä meillä on mahdollista pestä kone perusteellisesti ja ympäristöystävällisesti PesuJuvalla autonpesuhallissa. Huoltotyöt tehdään tarvittaessa nosturin päällä, jolloin havaitaan mahdolliset kulumat nivelissä ja ajomoottoreissa. Mahdolliset havaitut viat on helppo korjata korjaamollamme, josta löytyy Itä-Suomen laajin Avant -varaosavarasto!

Korjaukset

Avant pienkuormaajien kattavat korjauspalvelut ammattitaidolla, kysy lisää huollosta 050 47 70 170 tai 050 530 73 00

Työtuntihinta 97,96€

Kilometrikorvaus huoltoautolla 1,49€/km

Kilometrikorvaus, koneen kuljetus 1,86€/km

Ajotuntikorvaus 48€/tunti

Kaikki hinnat sisältäen alv. 24%

Takuut

Valtuutettuna Avant -huoltopisteenä hoidamme takuuasioiden käsittelyt suoraan valmistajan kanssa. Takuukäsittelyt aina tapauskohtaisesti asiakkaan ja Avant Tecno Oy:n kanssa. Laajan varaosavarastomme turvin takuuasioiden hoito sujuu helposti ja nopeasti, sekä asiakkaan on mahdollista saada vuokra-Avant takuukorjauksen ajaksi.

Leguan huolto ja varaosat

Valtuutettu Leguan -huoltopiste

Leguan henkilönostimien huollot, korjaukset sekä takuuasioiden hoito. Varaosavarastostamme saat helposti ja nopeasti yleisimmät osat Leguan henkilönostimiin.

Meidän kautta saat myös samalla henkilönostinten vuositarkastukset, kätevästi huollon yhteydessä!

Kysy lisää 050 47 70 170 tai ota yhteyttä

 

Tarjouspyyntö